+46 (0)42 400 00 30

EcoRetur är miljöföretaget som arbetar för att med så liten miljöpåverkan som möjligt; sortera, samla in, transportera och återvinna avfall, återvinningsmaterial och industrins restmaterial.

Vi arbetar nära dig för att ge bästa service och garantera att du som kund alltid har ett effektivt och miljöriktigt insamlingssystem – och marknadens bästa priser.

EcoRetur är miljöföretaget som arbetar för att med så liten miljöpåverkan som möjligt; sortera, samla in, transportera och återvinna avfall, återvinningsmaterial och industrins restmaterial. Ring!


EcoRetur – närmare service kan du inte komma

Hämtning kan ske på olika sätt. Ring oss på 042-400 00 30 eller mejla info@ecoretur.se. Du får alltid tag på oss och snabba besked. Beställ innan kl 11.00 och vi tömmer samma dag.

Vi har egna sopbilar (biogasdrivna) som hämtar ditt material. Övriga lastbilar hyr vi in från privata åkare. Vi hämtar ENBART när dina containrar är fyllda. Allt för att minimera antalet transporter. Transporter, är för oss precis som för dig, enbart en kostnad. Både ekonomiskt och miljömässigt, så därför ska det minimeras.

Vi kan också installera nivåvakter som skickar ett SMS till oss när det är dags att tömma din container. På så sätt eliminerar vi en massa telefonsamtal och väntetider. Du behöver aldrig tänka på att containern är fylld.